Mega Fortune - Recension

Från från NetEnt kommer den 5-rulliga, 25 betalningslinjer Mega Fortune. Spelare kommer att vänta sig enorma vinster från denna progressiva jackpotslot och de kommer inte bli besvikna. I skrivande stund innehar detta spel världsrekordet för den största enskilda vinsten i en online slot-jackpot, en fenomenal vinst på €17,9 miljoner. Det bör inte komma som någon överraskning, då jackpotten regelbundet överstiger €2 miljoner och snabbt byggs upp till stora summor tack vare alla spelare som spelar på alla de online casinon som har detta spel. Låt oss på Netentspelautomater.com titta närmare på spelautomaten Mega Fortune.

Mega Fortune Dreams slot - 2023 (Se Svenska Spelare vs Proffsens betyg)

Fakta

  • 5 hjul, 3 rader och 25 betalningslinjer
  • Olika bonusfunktioner
  • Insatsvärden varierar från €0,25 till €50 per snurr
  • Låg varians
  • Progressiv jackpot

Lyxig grafik

Mega Fortune, med sitt tema om livet som en storspelare, har ikoner som inkluderar kreditkort, limousiner, motorbåtar, diamantklockor och andra tecken på en elitlivsstil. Sett mot en sofistikerad bakgrund med glittrande lyxvaror, tar Mega Fortune spelaren direkt till lyxens värld. Atmosfären förhöjs ytterligare av en elegant soundtrack som ger en autentisk känsla av rikedom och extravagans.

Symboler för vinst

I Mega Fortune representeras vinstsymbolerna av olika objekt av lyx, bland annat limousiner, buntar med pengar, lyxklockor och cigarrer och konjak. Limousinen ger högst utbetalning bland de vanliga symbolerna, med 40x insatsen om fem landar i kombination. De spelkortinspirerade symbolerna betalar mellan 6x och 3x för fem i kombination. Det finns även olika bonus- och scatter-symboler att hålla utkik efter.

Bonus funktioner

Mega Fortune innehåller också en bonusfunktion som kallas för Mega Fortune Bonus. Denna utlöses när du får tre bonushjulsymboler på några konsekutiva hjul, varefter prishjulet öppnas för dig. Det finns också en Free Spins-funktion där spelare kan vinna upp till tio gratissnurr med en generös 5x multiplikator. Håll utkik efter vildsymbolerna, i det här fallet representerade av motorbåtar, som ger 10 000 mynt samtidigt som de ersätter alla andra symboler utom bonusar och scatters.

Mega Fortune Bonus-spel involverar tre lyckohjulsstil-hjul som startar och stoppar vid tryck på en knapp. När hjulet har stannat avslöjar det vad du har vunnit. Detta kan vara en kontantsumma eller, ännu bättre, en order att röra sig mot nästa hjul.

Våran sammanfattning av Mega Fortune

Mega Fortune är inte bara för dem som använder en dator. NetEnt har skapat detta slot smidigt uppdaterade, optimerande det för mobila enheter som en del av deras NetEnt Touch-serie. Spelet har inte förlorat något i denna övergång och ger nu spelare tillgång var de än befinner sig. Sammanfattande funktionerna i detta spel bör vi notera att det har en anständig RTP på 96%, vilket ger spelarna mycket chanser att vinna tillbaka sina pengar. Detta är ett spel med låg varians vilket ger spelarna möjlighet att vinna ofta, och de som är uthålliga kan finna den progressiva jackpotten mycket lukrativ, vilket kan leda till att spelarna marscherar iväg med sin egna stora guldskatt.