NetEnt släpper Dead or Alive 2 i april!

En av NetEnts mest populära slots är Dead or Alive som kom ut redan 2009. Nu tio år senare släpps uppföljaren Dead or Alive 2, något som många spelare har längtat efter. Om du är en av många som älskar vilda västern så kommer du älska Dead or Alive 2. Svenska NetEnt är ett av de största namnen inom speltillverkning och deras spel har alltid fantastisk grafik och spännande funktioner. Om du är ett fan av spel med hög volatilitet kommer du få ännu en favorit att lägga till i din lista med favoritspel. Denna uppföljare bjuder dessutom på hela tre stycken olika bonusspel.

Vad kan du förvänta dig av sloten?

När det kommer till slots från NetEnt är förväntningarna alltid höga, speciellt när det är en uppföljare till en av deras mest omtyckta slots Dead or Alive. Sloten är uppbyggd med fem hjul och tre rader och den är fullproppad med specialfunktioner precis som sin föregångare. Du hittar wilds, scatters och tre olika free spins-lägen i denna välgjorda spelautomat. Känslan är densamma som den i föregångaren, men detta är en uppdaterad och om möjligt häftigare version! Du kan dessutom vinna över 100 000 gånger din insats om du har turen på din sida.

NetEnt har tagit hjälp av spelarna

När NetEnt skapade Dead or Alive 2 så samarbetade de med experter från spelargemenskapen. På så sätt har de kunnat skapa en slot som har det spelarna efterfrågar. De fick råd om hur spelarna vill att spelupplevelsen, grafiken, ljudet och mekanikerna ska vara. Detta på grund av att det är spelarna som efterfrågat en uppföljare till Dead or Alive under en lång tid. Atmosfären i spelautomaten väcker minnen från föregångaren, samtidigt som den är ett snäpp vassare och modernare. Tio års spelutveckling har gjort sitt sedan föregångaren kom ut och NetEnt har verkligen uppgraderat uppföljaren, men utan att ta bort stämningen från den första.

Chansen att vinna stort kommer 24 april!

Dead or Alive 2 är en slot som har en hög volatilitet och även en bra RTP på 96,8 procent. Med denna kombination kommer vinsterna inte trilla in hela tiden, men chansen är att de är riktigt stora när de gör det! NetEnt uppger att du kan vinna över 100 000 gånger insatsen i Dead or Alive 2 vilket gör spelet väldigt lockande för de som föredrar högvolatila slots. Detta är favoriten Dead or Alive i en ny tappning men med samma känsla, så skriv in 24 april i din kalender och var redo för ett fantastiskt äventyr i Vilda Västern!