Mega Joker - Recension

Mega Joker, som är skapat av den populära spelutvecklaren NetEnt, är ett häpnadsväckande spel som ger en unik spelupplevelse. Detta klassiska slotspel lanserades den 1:a oktober 2013. Mega Joker fångar spelarens uppmärksamhet med dess retro-inspirerade grafik och design, som tar en tillbaka till de gamla goda tiderna med landbaserade arkader. Fastän det är ett enkelt spel att förstå, erbjuds spännande gameplay tack vare dess Supermeter-funktion och progressiv jackpot. Så häng oss på Netentspelautomater.com när vi tittar närmare på Mega Joker.

Mega Joker gratisspel i demoläge

Fakta

  • 3 hjul, 3 rader och 5 vinstlinjer
  • Progressiv Jackpot
  • Minsta insats 1 och högsta insats 10
  • Spel med hög varians
  • Återbetalningsprocent på 99 %

Grafik

Mega Joker framträder med nostalgiska känslor med sin klassiska arkadestil. Symbolerna består av olika frukter som plommon, körsbär, citroner, apelsiner och vattenmeloner. För att inte tala om andra högvärda symboler som guldplattor, guldiga klockor och sjuor. Allt verkar så gemytligt och charmigt som ger en tillfredsställande spelupplevelse.

Vinnande kombinationer

Varje symbol i Mega Joker-spelet har sina unika värden. Fruktsymbolerna erbjuder mindre utbetalningar, men de bildar ofta vinnande kombinationer. Guldplattor, guldiga klockor och sjuor är alla högre värde symboler. Joker-symbolen beter sig som en Wild-symbol i spelet, och om du lyckas få tre av dessa i en rad, vinner du en mysterievinst på mellan 20 och 400 mynt!

Specialfunktioner

Supermeter-funktionen i Mega Joker spelas på de översta hjulen och aktiveras varje gång en vinnande kombination landar på de nedre hjulen (baspelet). Det bästa med denna funktion är att den kan utlösas när du spelar med maximal insats. I Supermeter-läge kan du automatiskt spela med din maximala vinst som insats. I det här bonusomgånget är utbetalningstabellen förbättrad, vilket leder till större vinster.

Förutom det kan du vinna en progressiv jackpot i Mega Joker när du landar 3 wild-symboler i rad. Tänk bara på att denna funktion endast kan triggas när du spelar utanför Supermeter-läge och med högsta insatsnivå.

Våran slutsats av Mega Joker

Mega Joker är det perfekta spelet för dem som uppskattar nostalgiska vibbar och ett enkelt men spännande gameplay. Med en imponerande återbetalningsprocent på 99 % och hög volatilitet är varje spelomgång fylld av spänning. Även om den maximala vinsten är 2000x insatsen, kompenseras detta med en hög frekvens av mindre vinster och chansen till en progressiv jackpot. Dess klassiska frukttema tilltalar många. Vi på netentspelautomater.com rekommenderar starkt att du provar Mega Joker och låter dig charmas av dess retrokänsla.